Events

Op zoek naar verschillende events voor padel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder verschillende events die wij aanbieden voor de echte padel liefhebbers! 

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Events

 

Starter event

Wil jij de padel spelregels leren kennen en de basis technieken ontdekken? Dan ben je van harte welkom tijdens een van de starters events! Op meerdere zaterdagen organiseert Padel-Only een 1,5 durend event met meerdere starters. Doe ook mee! Voor meer info: http://padel-only.nl/locaties/.

 Waterput (Mini toernooi)

Elke 2e zaterdag van de maand organiseert Padel-Only een Waterput event bij Padelclub Feijenoord. Tijdens dit 2 uur durende evenement speel je meerdere korte wedstrijdjes op jouw niveau (starters+, intermediate of advanced), leer je meer spelers van jouw niveau kennen en geniet je van de padel sferen. Na elk wedstrijdje schuift het winnende team een baan op richting de bovenkant van de waterput (winnaars baan) en het verliezende team geraakt dieper in de waterput. Je kan jezelf individueel aanmelden. 

Spaanse avond X Dirk Kuyt Foundation

Volgende week vrijdag 20 mei is het zo ver! Ons allereerste goede doelen evenement. Deze avond staat in teken van de Dirk Kuyt Foundation met Spaanse sferen. Tijdens dit evenement zal er een move-up move-down toernooi gespeeld worden. We starten om 17:00 en sluiten af rond 23:00 met een leuk Spaans feestje. Tijdens het event zal er heerlijke paella en Spaanse hapjes aanwezig zijn die je op locatie kan betalen. Verder zullen er leuke spullen aanwezig zijn die je graag wil bemachtigen (denk aan gesigneerde shirts ;)). Je kan je inschrijven via de knop hieronder. Je schrijft je in per koppel en je betaald €17,50 per persoon. We gaan er een leuke avond van maken, VAMOS!!!
AL het geld dat opgehaald wordt deze avond, inclusief het inschrijfgeld, zal 100% gedoneerd worden aan de Dirk Kuyt Foundation!

P100 Pinkstertoernooi

4,5 en 6 juni komt het Pinkstertoernooi er aan! Dit is een mooie kans om je ranking + rating omhoog te halen voor je score bij de KNLTB. Het is een P100 toernooi waarbij je samen met je partner in wordt gedeeld in een poule. Het is voor alle niveaus een officieel KNLTB toernooi, dus iedereen kan meedoen!
 
Locatie: Feijenoord
Beschikbaarheid: Het evenement is elke dag tussen 9:00 en 22:00. Je kan je beschikbaarheid opgeven bij het aanmelden!
 
Hoe meld ik me aan?
Je meldt je als individu aan en je geeft de naam van je partner door. Je partner meldt zich dus ook aan en benoemd jouw naam. Je gaat via de aanmeldknop naar de aanmeldpagina van MijnKNLTB en komt dan terecht in het Pinkstertoernooi van Padelclub Rotterdam waar je je aan kan melden. De kosten zijn €18,- per persoon. 
 
Deadline van de inschrijving is 27 mei.

Organiseer je eigen event

Ben je zo enthousiast en wil je graag je eigen event organiseren, dat kan bij ons!! Afhankelijk van het aantal deelnemers en beschikbare tijd zetten we samen een perfect event neer. Met onze 4 verschillende locaties zal er altijd één in de buurt zitten. Wil je meer informatie of heb je je eigen event al helemaal voor ogen? Mail dan snel naar info@padelclubrotterdam.nl