Events

Op zoek naar verschillende events voor padel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder verschillende events die wij aanbieden voor de echte padel liefhebbers! 

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

events

 

Starter event

De manier om te starten met Padel. Wil jij padel leren spelen, de regels stapsgewijs leren en oefenen met de basis? Doe mee, je bent van harte welkom! Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen.

Waterput

Tijdens dit maandelijks terugkomend 2 uur durende evenement speel je meerdere korte wedstrijdjes van 15-20 minuten tegen spelers van jouw niveau. Na elk wedstrijdje schuift het winnende team een baan op richting de bovenkant van de waterput (winnaars baan) en het verliezende team geraakt dieper in de waterput. Gelukkig zijn er genoeg rondes om hoger in de waterput te eindigen, geef alles!! 

Organiseer je eigen event

Ben je zo enthousiast en wil je graag je eigen event organiseren, dat kan bij ons!! Afhankelijk van het aantal deelnemers en beschikbare tijd zetten we samen een perfect event neer. Met onze 4 verschillende locaties zal er altijd één in de buurt zitten. Wil je meer informatie of heb je je eigen event al helemaal voor ogen? Mail dan snel naar info@padelclubrotterdam.nl