Events

Op zoek naar verschillende events voor padel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder verschillende events die wij aanbieden voor de echte padel liefhebbers! 

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Startersevent

Om de 2 weken op een zaterdag

Reserveer één of meerdere plaatsen
Wil jij de padel spelregels leren kennen en de basis technieken ontdekken? Dan ben je van harte welkom tijdens een van de starters events! Op meerdere zaterdagen organiseren wij i.s.m. Padel-Only Academy een 1,5 durend event met meerdere starters. Doe ook mee!

Kies hier een locatie:
VICTORIA | FEIJENOORD | TERBREGGE | VLAARDINGEN INDOOR | VLAARDINGEN OUTDOOR
 

Waterput (Mini toernooi)

iedere 3e zaterdag van de maand

Elke 3e zaterdag van de maand organiseren de trainers van Padel-Only een Waterput event bij Padelclub Feijenoord. Tijdens dit 2 uur durende evenement speel je meerdere korte wedstrijdjes op jouw niveau (starters+, intermediate of advanced), leer je meer spelers van jouw niveau kennen en geniet je van de padel sferen. Na elk wedstrijdje schuift het winnende team een baan op richting de bovenkant van de waterput (winnaars baan) en het verliezende team geraakt dieper in de waterput. Je kan jezelf individueel aanmelden.

Organiseer je eigen event

Ben je zo enthousiast en wil je graag je eigen event organiseren, dat kan bij ons!! Afhankelijk van het aantal deelnemers en beschikbare tijd zetten we samen een perfect event neer. Met onze 4 verschillende locaties zal er altijd één in de buurt zitten. Wil je meer informatie of heb je je eigen event al helemaal voor ogen? Mail dan snel naar info@padelclubrotterdam.nl