Events

Op zoek naar verschillende events voor padel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder verschillende events die wij aanbieden voor de echte padel liefhebbers! 

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Glow in the dark!

Vrijdag en zaterdag 27 en 28 januari 2023

27 en 28 januari is het weer zo ver! Het tweede glow in the dark evenement op locatie Feijenoord. Samen met je padelpartner speel je een van deze twee avonden vanaf 18:00 tot 23:00 uur een move-up move-down toernooi. Met natuurlijk een extra ”touch”: glow in the dark!

Startersevent

Om de 2 weken op een zaterdag

Wil jij de padel spelregels leren kennen en de basis technieken ontdekken? Dan ben je van harte welkom tijdens een van de starters events! Op meerdere zaterdagen organiseert Padel-Only een 1,5 durend event met meerdere starters. Doe ook mee! Voor meer info: http://padel-only.nl/locaties/.

Waterput (Mini toernooi)

iedere 2e zaterdag van de maand

Elke 2e zaterdag van de maand organiseert Padel-Only een Waterput event bij Padelclub Feijenoord. Tijdens dit 2 uur durende evenement speel je meerdere korte wedstrijdjes op jouw niveau (starters+, intermediate of advanced), leer je meer spelers van jouw niveau kennen en geniet je van de padel sferen. Na elk wedstrijdje schuift het winnende team een baan op richting de bovenkant van de waterput (winnaars baan) en het verliezende team geraakt dieper in de waterput. Je kan jezelf individueel aanmelden.

Organiseer je eigen event

Ben je zo enthousiast en wil je graag je eigen event organiseren, dat kan bij ons!! Afhankelijk van het aantal deelnemers en beschikbare tijd zetten we samen een perfect event neer. Met onze 4 verschillende locaties zal er altijd één in de buurt zitten. Wil je meer informatie of heb je je eigen event al helemaal voor ogen? Mail dan snel naar info@padelclubrotterdam.nl