Events

Op zoek naar verschillende events voor padel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder verschillende events die wij aanbieden voor de echte padel liefhebbers! 

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Glow in the Dark

26 en 27 januari 2024

26 en 27 januari is het weer zo ver! Het derde (!) glow in the dark evenement op locatie Feijenoord. Samen met je padel partner speel je een van deze twee avonden vanaf 18:00 tot 23:00 uur een move-up move-down toernooi. Met natuurlijk een extra ”touch”: glow in the dark!

Hoe werkt het?
Vanaf 18:00 uur speel je een move-up move-down toernooi samen met je padel partner in glow in the dark. Doe zo veel mogelijk witte of fluoriserende kleding aan en de rest krijg je van ons! Er zal een verdeling komen van twee verschillende groepen/categorieën. Meer inhoudelijke informatie ontvang je na je inschrijving.

Aanmelden
Schrijf je snel samen met je padel partner in via een van de linkjes hieronder. Je betaalt vervolgens voor jezelf én voor je partner! Dus let op, je meldt je automatisch aan voor je partner. Later krijg je een mail met daarin de vraag wie je partner is en het niveau dat jullie willen spelen. Meer informatie volgt een paar dagen van te voren. 

Ga jij de uitdaging aan? Voor €35 per persoon doe jij mee!
Dit wil je niet missen!

Meld je hier aan!
Vrijdag 26 januari: https://padelclub.baanreserveren.nl/classres/make/7911/1706288400

Zaterdag 27 januari: https://padelclub.baanreserveren.nl/classres/make/7917/1706373900

Heb je een vraag? Stuur gerust een mail naar: info@padelclubrotterdam.nl

 

Waterput (Mini toernooi)

iedere 3e zaterdag van de maand

Elke 3e zaterdag van de maand organiseren de trainers van Padel-Only een Waterput event bij Padelclub Feijenoord. Tijdens dit 2 uur durende evenement speel je meerdere korte wedstrijdjes op jouw niveau (starters+, intermediate of advanced), leer je meer spelers van jouw niveau kennen en geniet je van de padel sferen. Na elk wedstrijdje schuift het winnende team een baan op richting de bovenkant van de waterput (winnaars baan) en het verliezende team geraakt dieper in de waterput. Je kan jezelf individueel aanmelden.

Startersevent

Om de 2 weken op een zaterdag
Reserveer één of meerdere plaatsen
Wil jij de padel spelregels leren kennen en de basis technieken ontdekken? Dan ben je van harte welkom tijdens een van de starters events! Op meerdere zaterdagen organiseren wij i.s.m. Padel-Only Academy een 1,5 durend event met meerdere starters. Doe ook mee!

Kies hier een locatie:
VICTORIA | FEIJENOORD | TERBREGGE | VLAARDINGEN INDOOR | VLAARDINGEN OUTDOOR
 

Organiseer je eigen event

Ben je zo enthousiast en wil je graag je eigen event organiseren, dat kan bij ons!! Afhankelijk van het aantal deelnemers en beschikbare tijd zetten we samen een perfect event neer. Met onze 4 verschillende locaties zal er altijd één in de buurt zitten. Wil je meer informatie of heb je je eigen event al helemaal voor ogen? Mail dan snel naar info@padelclubrotterdam.nl