Over ons

Padel voor iedereen

In 2011 vertrok Pim van Zuilekom, na het behalen van zijn studie Bedrijfskunde, naar Valencia om daar een seizoen te gaan hockeyen in het eerste team van Valencia CH. Tijdens dat jaar kwam hij door het opzetten van een sport- reisorganisatie in aanraking met Padel. De interesse was gewekt en na een paar keer spelen was hij verkocht. In 2015 nam Pim het initiatief om in samenwerking met Victoria in Kralingen padel naar Rotterdam te halen. Na een succesvolle crowdfunding campagne werd in 2016 als een van de eerste in Nederland, Padelclub Victoria met drie padelbanen geopend. Daarmee was het eerste zaadje geplant voor een verdere uitbreiding van het aantal banen in de regio Rijnmond.

Onze missie

De missie van Padelclub Rotterdam is om zoveel mogelijk mensen te inspireren te gaan sporten om een bijdrage te leveren aan een goede fysieke en mentale gezondheid. 

Onze visie

Met het aanleggen en exploiteren van nieuwe padelbanen wil Padelclub Rotterdam zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier de gelegenheid bieden om samen te sporten. Padelclub Rotterdam vindt sociale connecties van groot belang voor ons welzijn. Padel spelen moet vooral leuk en gezellig zijn. We werken aan het creëren van een inspirererende omgeving die mensen uitnodigt en stimuleert om na het sporten te kunnen socializen onder het genot van een hapje en een drankje