victoria

Padelclub Victoria is de eerste en enige outdoor padelclub van Rotterdam. Je bent van harte uitgenodigd om op een van onze drie banen te komen spelen.

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Padelclub Victoria is dé padel pionier van Rotterdam. Na een succesvolle crowdfunding campagne is deze locatie al sinds 2016 de actiefste padelclub van de regio. Iedereen is welkom om padel te spelen en om mee te doen aan onze levendige competities en toernooien.

De club is onderdeel van het prachtige sportpark Victoria in Kralingen met onder andere de sporten hockey, tennis, squash, fitness, een sporthal, vergaderruimtes en horeca. Van ’s ochtends tot ’s avonds is er altijd wat te beleven met dit grote sportaanbod! De club is goed bereikbaar vanaf de A16 of met de fiets en parkeren is gratis.

Let op, het schijnt verslavend te zijn, dus weet waar je aan begint ;).

TARIEVEN
Ma – Vr | 08.00 – 17.00 | 20,- p.u.
Ma – Vr | 17.00 – 24.00 | 30,- p.u.
Za – Zo | 09.00 – 18.00 | 30,- p.u.

Rackets zijn te huur voor 2,50 per stuk.

RESERVEREN
Reserveren doe je gemakkelijk online. Om Padel te spelen op Victoria hoef je geen lid te zijn, je kan direct online een baan reserveren.

LIDMAATSCHAPPEN
Wij hebben besloten voorlopig geen lidmaatschappen aan te bieden. Het is wel mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst door hieronder op de knop ‘aanmelden leden wachtlijst’ te klikken en het formulier in te vullen. Uiteraard is het voor iedereen nog steeds mogelijk om online een losse padelbaan te huren.