Doe ook een Padel Clinic!

PadelclinicPadelclinic: Maak kennis met de snelst groeiende sport van Nederland op een laagdrempelige en leuke manier. Benieuwd hoe verrassend en leuk Padel echt is? Doe een Padel clinic. Een clinic is een ideale manier om met een groep, kennis te maken met Padel.

Onder leiding van een trainer krijg je binnen twee uur de in’s en out’s van Padel bijgebracht. Het eerste uur wordt uitleg gegeven over de juiste grip, houding en worden de basis-slagen geoefend zoals de forehand, backhand, volley en hoe om te gaan met de wanden. Ook leer je in het eerste uur de spelregels. In het tweede uur ga je vervolgens onder begeleiding van de trainer enkele wedstrijdjes of zelfs een toernooi spelen om je skills gelijk in de praktijk te kunnen brengen. De trainer volgt de wedstrijdjes en geeft tips om het spel ook tactisch onder de knie te krijgen.

Padelclub Rotterdam verzorgt clinics voor bedrijven en non profit organisaties, maar ook kun je een clinic volgen met je sportteam,  collega’s, familie of vrienden.  Zijn er mensen binnen de groep die al enige ervaring met Padel hebben opgedaan en is het handig om een groep in tweeën te splitsen; we kunnen de clinic helemaal naar wens samenstellen.

Tijdens de clinic wordt een sportdrankje aangeboden en na afloop kan er een bittergarnituur of een buffet worden verzorgd. De rackets kunnen worden gehuurd op de club.

Vul het contactformulier in waarna we contact opnemen om je wensen te bespreken. Gelieve een maand van te voren contact op te nemen ivm de beschikbaarheid van onze trainers.

 

“ Je eigen Padel toernooi” op de Padel baan

Padelclinic

Heb je al eens een Padelclinic gedaan? Of heb je al enige ervaring met Padel opgedaan of speel je regelmatig en wil je eens een keer een toernooi spelen met je collega’s, familieleden of vrienden in Rotterdam of Vlaardingen? Ga de uitdaging aan; Padelclub Rotterdam kan een toernooi voor je organiseren en begeleiden.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, onderlinge niveau en beschikbare tijd zetten we een passend toernooischema in elkaar .

Ga voor de winst maar bovenal geniet van het sportieve samenzijn. Padel is een gezellige en sociale sport. Zodra je met collega’s of vrienden op de padel baan staat ontstaat er een positieve sfeer en heb je veel plezier.

Tijdens het toernooi wordt een sportdrankje aangeboden. We sluiten de dag af met een leuke prijs voor de winnaars, een drankje, een bittergarnituur of een buffet. De rackets kunnen worden gehuurd op de club.

Vul het contactformulier in waarna we contact opnemen om je wensen te bespreken

Informeer naar beschikbaarheid van de banen door contact op te nemen via het contactformulier op de contact pagina. Gelieve een maand van te voren contact op te nemen ivm de beschikbaarheid van onze trainers.

 

Teamuitje – Padelclinic

Padelclinic

Padelclinic als teamuitje? Ben je op zoek naar een originele en sportieve activiteit voor een team-/ bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeest of een familiedag in Rotterdam of Vlaardingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren een op maat gemaakt Padel teamuitje.

Juist voor bedrijven en non profit organisaties is een Padel event een uitgelezen mogelijkheid om te werken aan de juiste teamspirit en teambuilding.  Padel is een gezellige en sociale sport. Zeker als je met collega’s op de padelbaan staat ontstaat er een positieve sfeer. Je hebt plezier, je leert elkaar in een andere setting beter kennen en laat het werk even achter je. Evenals op het werk is bij Padel een goede communicatie en samenwerking tussen spelers een belangrijke voorwaarde om successen te behalen. Je coacht elkaar, neemt elkaars posities over en moedigt elkaar aan, juist als de bal een keer verkeerd wordt geraakt .

Zijn er collega’s of vrienden in de groep die nog niet eerder hebben gepadeld dan verzorgen wij, onder deskundige leiding van een trainer, een clinic met daaropvolgend een beginners toernooi. Heb je collega’s of vrienden die al vaker hebben gepadeld of regelmatig padellen dan kunnen we een toernooi organiseren, onderverdeeld naar beginners, intermediates en advanced spelers.

Tijdens het toernooi wordt een sportdrankje aangeboden en de rackets kunnen worden gehuurd op de club. Geniet van je teamuitje en sluit de dag af met een drankje, een bittergarnituur of een buffet.

Vul het contactformulier in waarna we contact opnemen om je wensen te bespreken. Gelieve een maand van te voren contact op te nemen ivm de beschikbaarheid van onze trainers.

Meer informatie aanvragen?

Padel baan