abonnementen

We weten allemaal dat fitte medewerkers een positief effect hebben op de werkvloer. Met een Padel bedrijfsabonnement zet je je als organisatie op de kaart om medewerkers te stimuleren actief bezig te zijn.

Voor bedrijven en non profit organisaties is het afsluiten van een Padel bedrijfsabonnement een uitgelezen mogelijkheid om te werken aan de vitaliteit van de medewerkers. Padel is een gezellige en sociale sport. Zodra je met collega’s op de padelbaan staat ontstaat er een positieve sfeer. Je hebt plezier, je leert elkaar in een andere setting beter kennen en laat het werk even achter je.

Wil je verzekerd zijn van de beschikbaarheid van één of meerdere banen vroeg in de ochtend, tussen de middag of aan het einde van de middag, sluit dan een abonnement af tegen gunstige condities. Omdat Padelclub Rotterdam zowel indoor- als outdoor banen heeft kan men in de winter binnen en in de zomer lekker buiten padellen.

Contact formulier

Ben je geinteresseerd, vul dan het contactformulier in waarna we contact opnemen om je wensen te bespreken en een offerte zullen opstellen.