Vlaardingen

Work in progress! Padel gaat ook Vlaardingen veroveren! Aankomende februari wordt Padelclub Vlaardingen met drie padelbanen geopend bij sportcentrum Polderpoort. Door de ideale ligging is deze padelclub goed bereikbaar en parkeren is gratis. Hou deze website in de gaten om de ontwikkelingen te volgen.

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

De bouw van de banen is begonnen! Padelclub Vlaardingen wordt in februari geopend bij Sportcentrum Polderpoort. Daarmee wordt met drie padelbanen de eerste padelclub van Vlaardingen een feit! Sportcentrum Polderpoort is gelegen in het sportieve natuurgebied de Broekpolder in Vlaardingen. Het park is goed bereikbaar met zowel fiets als auto vanaf de A20 en heeft ruime openingstijden. Naast Padel is het ook mogelijk om te tennissen, te fitnessen, te paintballen en is er een atletiekbaan en een sporthal. Padelclub Vlaardingen maakt ook gebruik van het gezellige en ruime sportcafé met terras met uitzicht op de padelbanen.

RESERVEREN

Op moment is reserveren nog niet mogelijk. Zodra de banen af zijn kan je gemakkelijk online een baan reserveren. Maak daarom nu alvast een gratis account en ontvang als eerste bericht zodra het kan!