Waterput events

Tijdens dit maandelijks terugkomend 2 uur durende evenement speel je meerdere korte wedstrijdjes van 15-20 minuten tegen spelers van jouw niveau. Na elk wedstrijdje schuift het winnende team een baan op richting de bovenkant van de waterput (winnaars baan) en het verliezende team geraakt dieper in de waterput. Gelukkig zijn er genoeg rondes om hoger in de waterput te eindigen, geef alles!!
 

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Waterput Event

Tijdens dit maandelijks terugkomend 2 uur durende evenement speel je meerdere korte wedstrijdjes van 12-18 minuten tegen spelers van jouw niveau. Na elk wedstrijdje schuift het winnende team een baan op richting de bovenkant van de waterput (winnaars eiland) en het verliezende team geraakt dieper in de waterput. Gelukkig zijn er genoeg rondes om hoger in de waterput te eindigen, geef alles!!

Dit fantastische event staat in de kinderschoenen en daarom gaan we de maanden januari, februari en maart gebruiken als een pilot. Dit wordt een fantastisch event en wij zij benieuwd naar jouw ervaring! Na de pilot willen we hier een maandelijks terugkomend event van maken het gehele jaar door!

Praktische informatie

Elke 2e zaterdag van de maand organiseren we een waterput bij Indoor Padelclub Feijenoord in Rotterdam. Je kunt jezelf per datum apart en individueel aanmelden (je hoeft ze dus niet allemaal mee te doen).

Zaterdag 17 september
Zaterdag 8 oktober
Zaterdag 12 november
Zaterdag 10 december

14.30 tot 16.30 uur: starters +: C-categorie, 3e/4e klasse, geen starter meer, KNLTB 9, 8 of 7
16.30 tot 18.30 uur: intermediate: B-categorie, 2e klasse, gemiddeld niveau, KNLTB, 7, 6 of 5
18.30 tot 20.30 uur: intermediate+ / advanced: A-categorie, hoofdklasse en 1e klasse, KNLTB 5, 4, 3 en 2

De kosten

Reguliere prijs: €30,- p.p.  Nu voor: €25,- p.p. + gratis T-shirt cadeau 🎁

Paella om 18.00 uur

Eet je gezellig mee? Heerlijke verse Paella met vlees en vis.
Laat het dan weten via het inschrijfformulier of maak het tijdig kenbaar.
Je kunt tot uiterlijk 4 dagen van tevoren jezelf aanmelden.
Per portie €15,- ter plaatsen afrekenen.