Teamuitje

Ben je op zoek naar een originele en sportieve activiteit voor een team-/bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeest of een familiedag in Rotterdam of Vlaardingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren een op maat gemaakt Padel teamuitje.

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Een sportieve activiteit

Juist voor bedrijven en non profit organisaties is een Padel event een uitgelezen mogelijkheid om te werken aan de juiste teamspirit en teambuilding. Padel is een gezellige en sociale sport. Zeker als je met collega’s op de padelbaan staat ontstaat er een positieve sfeer. Je hebt plezier, je leert elkaar in een andere setting beter kennen en laat het werk even achter je. Evenals op het werk is bij Padel een goede communicatie en samenwerking tussen spelers een belangrijke voorwaarde om successen te behalen. Je coacht elkaar, neemt elkaars posities over en moedigt elkaar aan, juist als de bal een keer verkeerd wordt geraakt.

Zijn er collega’s of vrienden in de groep die nog niet eerder hebben gepadeld dan verzorgen wij, onder deskundige leiding van een trainer, een clinic met daaropvolgend een beginners toernooi. Heb je collega’s of vrienden die al vaker hebben gepadeld of regelmatig padellen dan kunnen we een toernooi organiseren, onderverdeeld naar beginners, intermediates en advanced spelers. Tijdens het toernooi wordt een sportdrankje aangeboden en de rackets kunnen worden gehuurd op de club. Geniet van je teamuitje en sluit de dag af met een drankje, een bittergarnituur of een buffet.

 

Wij hebben een heel leuk personeelsuitje gehad bij PadelClub Rotterdam- Feyenoord. Met de hulp van de enthousiaste trainer hebben wij kennisgemaakt met de sport Padel en daarna ook een klein toernooitje gespeeld. Nafloop van deze leuke clinic hebben we de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

Rene Groen

FinAmi

Contact formulier

Vul het contactformulier in waarna we contact opnemen om je wensen te bespreken.

Gelieve een maand van te voren contact op te nemen ivm de beschikbaarheid van onze trainers.