Ontdek de spanning van padel bij Padelclub Rotterdam

Indoor padelbaan hurenIndoor padelbaan huren: Ben jij klaar om je in een razend populaire sport te storten? Zoek niet verder dan Padelclub Rotterdam! Hier, midden in het kloppend hart van de stad, vind je een wereld waarin snelheid, strategie en gezelligheid samenkomen op de padelbaan. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde speler, Padelclub Rotterdam is de plek waar jij jouw padelskills naar een hoger niveau tilt.

Wat is padel?

Padel, een mix tussen tennis en squash, is een sport die in rap tempo de wereld verovert. Het wordt gespeeld in een kooi met glazen wanden waarbij de bal altijd in het spel blijft. Dit zorgt voor dynamische en lange rallies die zowel spannend zijn om te spelen als om naar te kijken.

Waarom een baan huren bij padelclub Rotterdam?

Indoor padelbaan huren: Bij Padelclub Rotterdam staat jouw spelbeleving centraal. De banen zijn van topkwaliteit en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je huurt een baan gemakkelijk online via padelclubrotterdam.nl, zodat je zeker weet dat je kunt spelen wanneer het jou uitkomt.

Perfect voor groepen

Padel is een ideale sport om in groepsverband te spelen. Organiseer een vriendenuitje, een familiedag of een teambuildingsactiviteit op de baan. Het is een geweldige manier om samen te zijn en tegelijkertijd actief bezig te zijn.

Clinics en trainingen

Ben je nieuw in de padelwereld of wil je je vaardigheden verbeteren? Padelclub Rotterdam biedt clinics en trainingen aan onder leiding van ervaren coaches. Dit is de perfecte kans om de basisregels te leren, je techniek te verbeteren en strategieën onder de knie te krijgen.

Na het spel

Na een intensief potje padel kun je ontspannen in de gezellige clublounge. Geniet van een verfrissend drankje of een heerlijke snack, terwijl je nageniet van je sportprestaties. De clublounge is ook de ideale plek om andere padelliefhebbers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Evenementen en competities

Padelclub Rotterdam organiseert regelmatig evenementen en competities voor spelers van alle niveaus. Dit is jouw kans om in een leuke en competitieve setting je vaardigheden te testen en nieuwe mensen te leren kennen.

Jouw padel avontuur begint hier

Indoor padelbaan huren: Of je nu alleen komt, met vrienden of collega’s, bij Padelclub Rotterdam staat een onvergetelijke ervaring op je te wachten. Waar wacht je nog op? Boek nu je baan op padelclubrotterdam.nl en ontdek de opwindende wereld van padel in hartje Rotterdam!


Padel Clinic

Maak kennis met de snelst groeiende sport van Nederland op een laagdrempelige en leuke manier. Benieuwd hoe verrassend en leuk Padel echt is? Doe een Padel clinic. Een clinic is een ideale manier om met een groep, kennis te maken met Padel.

Indoor padelbaan hurenOnder leiding van een trainer krijg je binnen twee uur de in’s en out’s van Padel bijgebracht. Het eerste uur wordt uitleg gegeven over de juiste grip, houding en worden de basis-slagen geoefend zoals de forehand, backhand, volley en hoe om te gaan met de wanden. Ook leer je in het eerste uur de spelregels. In het tweede uur ga je vervolgens onder begeleiding van de trainer enkele wedstrijdjes of zelfs een toernooi spelen om je skills gelijk in de praktijk te kunnen brengen. De trainer volgt de wedstrijdjes en geeft tips om het spel ook tactisch onder de knie te krijgen.

Padelclub Rotterdam verzorgt clinics voor bedrijven en non profit organisaties, maar ook kun je een clinic volgen met je sportteam,  collega’s, familie of vrienden.  Zijn er mensen binnen de groep die al enige ervaring met Padel hebben opgedaan en is het handig om een groep in tweeën te splitsen; we kunnen de clinic helemaal naar wens samenstellen.

Tijdens de clinic wordt een sportdrankje aangeboden en na afloop kan er een bittergarnituur of een buffet worden verzorgd. De rackets kunnen worden gehuurd op de club.

Vul het contactformulier in waarna we contact opnemen om je wensen te bespreken. Gelieve een maand van te voren contact op te nemen ivm de beschikbaarheid van onze trainers.

Meer informatie aanvragen?

Padel baan

Indoor padelbaan huren