PADEL TOERNOOI

Heb je al enige ervaring met Padel opgedaan of speel je regelmatig en wil je eens een keer een toernooi spelen met je collega’s, familieleden of vrienden in Rotterdam of Vlaardingen? Ga de uitdaging aan; Padelclub Rotterdam kan een toernooi voor je organiseren en begeleiden.

Je eigen padel toernooi

Afhankelijk van het aantal deelnemers, onderlinge niveau en beschikbare tijd zetten we een passend toernooischema in elkaar.
Ga voor de winst maar bovenal geniet van het sportieve samenzijn. Padel is een gezellige en sociale sport. Zodra je met collega’s of vrienden op de padelbaan staat ontstaat er een positieve sfeer en heb je veel plezier. Tijdens het toernooi wordt een sportdrankje aangeboden. We sluiten de dag af met een leuke prijs voor de winnaars, een drankje, een bittergarnituur of een buffet. De rackets kunnen worden gehuurd op de club. 

REVIEWS

Padelclub Vlaardingen is een aanrader om met grote groepen een toernooi te spelen en de competitie met elkaar aan te gaan. We hebben ervan genoten, het was een uiterst geslaagd teamuitje.”

Eva van Vliet

Marketing - Feyenoord

Wij kijken zeer tevreden terug op een geslaagd Padel event. Het enthousiasme van zowel de trainers als de spelers overtrof onze verwachtingen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een gedegen voorbereiding waarbij Padelclub Rotterdam de tijd nam om onze behoeftes en speelsterktes te verwerken in de clinic en het toernooi. Het is niet de vraag of wij terugkomen maar wanneer!

Jim van Veen

Unilever - Logistics

Ons bedrijf heeft heel veel plezier beleefd tijdens het toernooi dat Padelclub Rotterdam voor ons heeft georganiseerd. We werden ontzorgd en begeleid waardoor wij ons konden focussen op het spel en de mooie ruime locatie

Madôt Schöningh

De Groene Boog (A16 Rotterdam)

Aanvraagformulier

Vul het aanvraagformulier in waarna we contact opnemen om je wensen te bespreken.

Informeer naar beschikbaarheid van de banen door contact op te nemen via het contactformulier op de contact pagina. Gelieve een maand van te voren contact op te nemen ivm de beschikbaarheid van onze trainers.

padelreis naar Valencia?