PADELREIS VALENCIA

Kom jij ook een weekend met je collega’s, vrienden of familie naar het zonnige Valencia om jullie padelskills naar een hoger niveau te tillen? Via ons zusje Mister Valencia, bieden we reizen aan voor het volgen van padeltrainingen onder leiding van professionele trainers. Jullie padeltrip kan je volledig samenstellen op basis van jullie wensen om zo ook nog de prachtige stad Valencia te ontdekken! Met ons lokale team helpen we je van A tot Z en bieden we een ultieme mix van sport, cultuur en stad.

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Padellen in het zonnige spanje

Combineer je favoriete sport met een bezoek aan de mooiste stad van Spanje. Je padelreis kan volledig op basis van jouw wensen worden samengesteld. Wij staan in nauw contact met verschillende clubs en professionele trainers in Valencia voor de organisatie van gave clinics of toernooitjes. Verbeter je eigen niveau, leer de Spaanse padelcultuur kennen en beleef een unieke padelreis met je groep!

Naast de ideale trainingsomgeving is er in Valencia nog veel meer te doen en ontdekken. Ervaar de Valenciaanse gastvrijheid door te verblijven in gave locaties zoals een villa aan het strand met eigen zwembad, een hostel in het oude centrum of een hotel vlakbij de futuristische gebouwen van Ciudad de las Artes y las Ciencias. 

Sportieve padelreis in het mooie valencia

Padellen in het zonnige Valencia. Wie wilt dat nou niet? In deze blog vertellen Myrthe en Malou alles over hun ervaring tijdens de Valencia Padel Experience.

“Na de eerste training gingen we onze nieuw geleerde skills toepassen tijdens een onderling wedstrijdje. We gingen met z’n vieren erg gelijk op, dus dat was een leuk potje!”