Padel clinic

Maak kennis met de snelst groeiende sport van Nederland op een laagdrempelige en leuke manier. Benieuwd hoe verrassend en leuk Padel echt is? Doe een Padel clinic. 

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Maak kennis met padel

Een clinic is een ideale manier om met een groep, kennis te maken met Padel. Onder leiding van een trainer krijg je binnen twee uur de in’s en out’s van Padel bijgebracht. Het eerste uur wordt uitleg gegeven over de juiste grip, houding en worden de basis-slagen geoefend zoals de forehand, backhand, volley en hoe om te gaan met de wanden. Ook leer je in het eerste uur de spelregels. In het tweede uur ga je vervolgens onder begeleiding van de trainer enkele wedstrijdjes of zelfs een toernooi spelen om je skills gelijk in de praktijk te kunnen brengen. De trainer volgt de wedstrijdjes en geeft tips om het spel ook tactisch onder de knie te krijgen.

Padelclub Rotterdam verzorgt clinics voor bedrijven en non profit organisaties, maar ook kun je een clinic volgen met je sportteam, collega’s, familie of vrienden. Zijn er mensen binnen de groep die al enige ervaring met Padel hebben opgedaan en is het handig om een groep in tweeën te splitsen; we kunnen de clinic helemaal naar wens samenstellen. Tijdens de clinic wordt een sportdrankje aangeboden en na afloop kan er een bittergarnituur of een buffet worden verzorgd. De rackets kunnen worden gehuurd op de club.

 

Wij hebben een heel leuk personeelsuitje gehad bij PadelClub Rotterdam- Feyenoord. Met de hulp van de enthousiaste trainer  hebben wij kennisgemaakt met de sport Padel en daarna ook een klein toernooitje gespeeld. Nafloop van deze leuke clinic hebben we de avond afgesloten met een hapje en een drankje.

René Groen

Finami

Geslaagde middag gehad met ons team. Voor elk niveau toegankelijk met clinic en spannend toernooi. De avond afgesloten met een gezellig hapje en drankje. Grote lof naar onze trainer voor het verzorgen van de dag. Aanrader!

Maurits Visser

Mendix

Contact formulier

Vul het contactformulier in waarna we contact opnemen om je wensen te bespreken.

Gelieve een maand van te voren contact op te nemen ivm de beschikbaarheid van onze trainers.