Bedrijfs-/teamuitje in Rotterdam of Vlaardingen

Vitaliteit staat bij vele werkgevers op de kaart. Ben je op zoek naar een origineel en sportief team- of bedrijfsuitje, in Rotterdam of Vlaardingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij organiseren een op maat gemaakt Padel teamuitje welke indien gewenst gekoppeld kan worden aan een maandvergadering, een brainstormsessie of strategie dag. Onze vergaderlocaties zijn te boeken met diverse arrangementen. Juist voor bedrijven en non profit organisaties is een Padel event een uitgelezen mogelijkheid om te werken aan de juiste teamspirit en teambuilding.  Padel is een gezellige en sociale sport. Zeker als je met collega’s op de padelbaan staat ontstaat er een positieve sfeer. Je hebt plezier, je leert elkaar in een andere setting beter kennen en laat het werk even achter je. Evenals op het werk is bij Padel een goede communicatie en samenwerking tussen spelers een belangrijke voorwaarde om successen te behalen. Je coacht elkaar, neemt elkaars posities over en moedigt elkaar aan, juist als de bal een keer verkeerd wordt geraakt .

Wat leer je tijdens de Padel clinic?
Onder leiding van een trainer krijg je binnen twee uur de in’s en out’s van Padel bijgebracht. Het eerste uur wordt uitleg gegeven over de juiste grip, houding en worden de basis-slagen geoefend zoals de forehand, backhand, volley en hoe om te gaan met de wanden. Ook leer je in het eerste uur de spelregels. In het tweede uur ga je vervolgens onder begeleiding van de trainer enkele wedstrijdjes of zelfs een toernooi spelen om je skills gelijk in de praktijk te kunnen brengen. De trainer volgt de wedstrijdjes en geeft tips om het spel ook tactisch onder de knie te krijgen. Heb je collega’s of vrienden die al vaker hebben gepadeld of regelmatig padellen dan kunnen we een toernooi organiseren, onderverdeeld naar beginners, intermediates en advanced spelers. Afhankelijk van het aantal deelnemers, onderlinge niveau en beschikbare tijd zetten we een passend toernooischema in elkaar. We ontzorgen en bezorgen je een onvergetelijke leuke tijd op de baan.

Tijdens de clinic en/of het toernooi wordt een sportdrankje aangeboden. De rackets kunnen worden gehuurd op de club. Geniet van je teamuitje en sluit de dag af met een drankje, een bittergarnituur of een buffet.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN.

“Een dag vol smashes, lachen en mooie rally’s. Ons padel event was als een grand slam van plezier! Alles was top geregeld, de sfeer was super en de banen zijn splinternieuw.“

Malou – Working Talent

“Padelclub Vlaardingen is een aanrader om met grote groepen een toernooi te spelen en de competitie met elkaar aan te gaan. We hebben ervan genoten, het was een uiterst geslaagd teamuitje.”

Eva van Vliet – Feyenoord

“Wij kijken zeer tevreden terug op een geslaagd Padel event. Het enthousiasme van zowel de trainers als de spelers overtrof onze verwachtingen. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een gedegen voorbereiding waarbij Padelclub Rotterdam de tijd nam om onze behoeftes en speelsterktes te verwerken in de clinic en het toernooi. Het is niet de vraag of wij terugkomen maar wanneer!”

Jim van Veen – Unilever

“The trainers facilitated a great team event for Eneco, bringing out the competitive spirit of different people and making it fun for all participants, regardless of starting skill level! We definitely had an enjoyable afternoon, looking forward to the next session!”

Eryk – Eneco

Aanvraagformulier

Vul het contactformulier in waarna we contact opnemen om je wensen te bespreken. Gelieve een maand van te voren contact op te nemen ivm de beschikbaarheid van onze trainers.