Vlaardingen Padel League

Leuk dat je interesse hebt in de Vlaardingen Padel League!

Tijdens deze competitie speel je wedstrijden in poules op je eigen niveau en in je eigen tijd. Je kan jouw poulewedstrijden samen met je tegenstanders inplannen. Dit is een leuke en nieuwe manier om wedstrijden te spelen tegen andere padel spelers. Een team bestaat uit 2 spelers en kunnen zowel vrouwen als mannen zijn, er wordt genderneutraal gespeeld.

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

WAT HOUDT HET IN?
 
De Vlaardingen Padel League is een competitie voor alle spelers die leuke wedstrijden op niveau willen spelen bij Padelclub Vlaardingen. Iedereen kan dus mee doen! Je schrijft je in samen met een vaste partner. Je bent dus met zijn tweeën! De competitie is een ladder competitie, zo zal je altijd op je eigen niveau spelen. Gewonnen? Een plekje omhoog. Verloren? Een plekje omlaag.

De competitie zal gespeeld worden vanaf september 2022

HOE WERKT HET?

  • Je komt in een “ladder” terecht met alle spelers die meedoen.
  • Elke week start een nieuwe ronde, waarin je automatisch gekoppeld wordt aan een tegenstander van jouw niveau.
  • De wedstrijden kunnen flexibel ingedeeld worden. Je moet de wedstrijden namelijk samen met je tegenstanders inplannen. Je kan dus elke week een wedstrijd spelen, maar je kan ook meerdere wedstrijden in één week spelen. Aan het einde van de competitie moeten wel alle wedstrijden gespeeld worden. De wedstrijden mogen gespeeld worden op Padelclub Vlaardingen (of eventueel onze partner locaties in Rotterdam bij Victoria, Feijenoord, Terbregge)
Veelgestelde vragen over de ladder competitie en de KNLTB Matchapp zijn hier terug te vinden!

Na je wedstrijd vult de winnaar de uitslag in. De winnaar van de wedstrijd wordt bepaald door de hoeveelheid gewonnen sets. De derde set is een super tiebreak (tiebreak tot de 10 punten). Als het gelijk is in sets worden de games geteld.

Voor het inplannen van de wedstrijden wordt de MatchApp van de KNLTB gebruikt. In deze app kan je contact opnemen met je tegenstanders en samen een tijd en datum inplannen voor jullie wedstrijd. Ook kan je hierin de uitslagen van de wedstrijden invoeren.

HOE GEEF IK MIJ OP?

  • Download de KNLTB Matchapp (iOS of Android)
  • Maak een account aan
  • Ga naar Flexcompetities
  • Zoek voor de competitie genaamd Vlaardingen Padel League
  • Klik op doe mee en zoek je partner

Je kan je altijd aanmelden, iedere twee weken begint er een nieuwe ronde!

Let op! Beide spelers moeten de app hebben gedownload om als team in te kunnen schrijven voor de competitie.
Nog geen partner? Via DEZE LINK link kom je in een groepsapp waar andere spelers inzitten die ook een partner zoeken. Maak wel alvast een account aan!
Aan de deelname zijn geen extra kosten verbonden, behalve de reguliere baanhuur! Nog vragen? Je kan ons bereiken via competitie@padelclubrotterdam.nl

SPEELDATA

De competitieronde loopt vanaf september 2022.