toernooien

Gedurende het jaar worden er verschillen toernooien georganiseerd op onze locaties. Kom strijden voor de winst of geniet van de gezelligheid tijdens een van onze week- weekend of dag toernooien. Kies een partner en schijf je in bij het niveau dat bij jouw past.

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Aankomende toernooien

In verband met het corona virus is het nog niet mogelijk om toernooien te organiseren. Zodra er meer mogelijk is, zal op deze pagina meer informatie gegeven worden over de data en de vorm van de toernooien. Heb je interesse om mee te doen? Meld je dan nu alvast vrijblijvend aan en ontvang als eerste meer informatie.

 

International Padel Experience
27-29 Aug 2021

De International Padel Experience op onze padelclub is inmiddels een begrip in het toernooi circuit. Dit toernooi brengt de Spaanse gezelligheid naar Rotterdam met mooie prijzen en lekkere cerveza. Altijd prijs, want je ontvangt sowieso een gaaf shirt als welkomscadeau!

De kosten zijn 45,- euro per koppel (incl. 2 shirts)
Aanmelden kan binnenkort!
Inschrijven voor meerdere categorieen is mogelijk.

Rotterdam Open
n.t.b.

In verband met het corona virus is het nog niet mogelijk om dit toernooi te organiseren. Zodra er meer duidelijk is, zal op deze pagina meer informatie gegeven worden over de inhoud van het toernooi en de mogelijkheden om je aan te melden.