teamuitje

Op zoek naar een originele en sportieve activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeest of familiedag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Huur de banen, neem een clinic of organiseer samen met ons een op maat gemaakt toernooi!

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Team & Bedrijfsuitjes

Leuk dat je met jouw groep padel wilt komen spelen. Ons aanbod is een ideale manier om met een grote groep kennis te maken met Padel. Vele groepen gingen je al voor en beschouwden het als een leuk, sportief en gezellig teamuitje. In onderling overleg verzorgen wij een leuk programma compleet afgesteld op de wensen, niveau en grootte van de groep.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons je wensen weten via het contactformulier.

 

banen huren

Heb je al ervaring met Padel en wil je met meer dan vier personen Padel spelen? Dan is het huren van de banen de juiste keuze. Rackets en ballen kunnen ook worden verzorgd. Informeer naar beschikbaarheid van de banen door contact op te nemen via het contactformulier op de contact pagina.

Clinic

Een clinic is een ideale manier om met een grote groep kennis te maken met Padel! Onder leiding van een trainer krijg je binnen een à twee uur de in’s en out’s van padel bijgebracht! Het is ook mogelijk om na de clinic nog vrij te spelen om je skills in de praktijk te brengen. Rackets en ballen worden verzorgd!

bedrijfstoernooi

Weet jij te winnen met en van je collega’s? Ga de uitdaging aan tijdens een op maat gemaakt toernooi. Afhankelijk van het aantal deelnemers, niveau en beschikbare tijd zetten we een passend toernooischema in elkaar. Prijzen, rackets en ballen worden verzorgd. Geniet tussen de wedstrijden door van een hapje en drankje. Eventueel ook te combineren met een van de andere sporten.