teamuitje

Op zoek naar een originele en sportieve activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeest of familiedag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Huur de banen, neem een clinic of organiseer samen met ons een op maat gemaakt toernooi!

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Team & Bedrijfsuitjes

Leuk dat je met jouw groep padel wilt komen spelen. Ons aanbod is een ideale manier om met een grote groep kennis te maken met Padel. Vele groepen gingen je al voor en beschouwden het als een leuk, sportief en gezellig teamuitje. In onderling overleg verzorgen wij een leuk programma compleet afgesteld op de wensen, niveau en grootte van de groep.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat ons je wensen weten via het contactformulier.

 

banen huren

Heb je al ervaring met Padel en wil je met meer dan vier personen Padel spelen? Dan is het huren van de banen de juiste keuze. Rackets kunnen worden gehuurd op de club. Informeer naar beschikbaarheid van de banen door contact op te nemen via het contactformulier op de contact pagina.

Kosteloos annuleren kan tot 24u voor de reservering.

 

Clinic

Een clinic is een ideale manier om met een grote groep kennis te maken met Padel! Onder leiding van een trainer krijg je binnen twee uur de in’s en out’s van padel bijgebracht! Het eerste uur leer je alle technieken en spelregels en het tweede uur kan er onder leiding van de trainer een toernooi gespeeld worden, om je skills gelijk in de praktijk te brengen. Rackets kunnen worden gehuurd op de club! Informeer naar beschikbaarheid van de banen door contact op te nemen via het contactformulier op de contact pagina. Gelieve een maand van te voren contact op te nemen ivm beschikbaarheid trainers.

 

bedrijfstoernooi

Weet jij te winnen met en van je collega’s? Ga de uitdaging aan tijdens een op maat gemaakt toernooi. Afhankelijk van het aantal deelnemers, niveau en beschikbare tijd zetten we een passend toernooischema in elkaar. Rackets kunnen worden gehuurd op de club. Geniet tussen de wedstrijden door van een hapje en drankje. Eventueel ook te combineren met een van de andere sporten. Informeer naar beschikbaarheid van de banen door contact op te nemen via het contactformulier op de contact pagina.