Jouw inschrijving voor de 17 weekse cursus is ontvangen.

Wij hebben jouw inschrijving voor de 17-weekse cursus ontvangen! Wij gaan ons best doen je een plaats te geven in het rooster. Lees deze mail goed door, zodat je weet wat je kunt verwachten de komende tijd.

Wat is de planning?
• Deadline inschrijven: 12 maart
• Planningsdagen: 12 t/m 26 maart
• Verwachte bevestigingsmails: 27 maart
• Start van het zomerseizoen: 10 april

Hoe maken wij de indeling?
We plannen met prioriteit. Allereerst hebben de groepen welke een voorafgaande 17-weekse cursus hebben gevolgd voorrang in de planning (vaste spelers). Hierna krijgen de spelers die als volledige groep hebben aangemeld voorrang. Waarna vervolgens op basis van beschikbaarheid, niveau, leeftijd en aanmeldingsdata verder wordt gepland.

Wat als er geen plaats blijkt te zijn?
Dit weten wij pas na de deadline van aanmelden en de planningsperiode. I.v.m. drukte en beschikbaarheid kan het zo zijn dat het ons helaas niet lukt om jou/jullie te plaatsen in het rooster. Indien dit het geval is krijg je van ons een mail met het slechte nieuws en de alternatieve mogelijkheden die wij hebben.

Wat gaat er gebeuren als je geplaatst bent?
In de bevestingsmail welke rond 27 maart gestuurd zal worden, vind je de lesdata en wat praktische informatie om te gaan starten. De betaallink om jouw lessen te voldoen zit tevens in deze bevestigingsmail. Kort voordat de cursus start, zul je worden toegevoegd aan een les WhatsApp groepsapp met jouw groepsgenoten. In deze groepsapp kun je met jouw trainer communiceren over de lessen.

Wat als ik plotseling moet annuleren?
Nadat wij de planning hebben gedeeld per mail, heb je 5 dagen de tijd om kosteloos te annuleren. Hierna is het niet meer mogelijk om te annuleren. Mocht je onverhoopt toch van de cursus moeten afzien, dan kun je in volledige overeenstemming en instemming van en met jouw lesgroep een vervanger sturen voor de resterende lessen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Met sportieve en vriendelijke groet,

Arwin Romeijn
+31612123876
arwin@padel-only.nl