Les pakketten

Met onze cursus ontwikkel je jezelf tot een betere en meer complete padelspeler. Onder begeleiding van een trainer ga je als starter aan de slag met de basistechnieken en -tactieken. En als ervaren speler ga je jezelf wekelijks verbeteren!

10 weekse cursus

Wil je jouw padel niveau naar een hoger level tillen? Doe dan mee met het 10-weekse programma verzorgt door de Padel-Only Academy op één van onze locaties en wordt een meer complete en betere padel speler.

10-weekse cursus – met instructievideo’s

Of je nu al ervaren bent of net gestart bent met padel. De 10-weekse cursus is dé cursus om je te ontwikkelen op de padelbaan. Wekelijks ga je in een vaste groep, dag en tijdstip aan de slag om jouw padel spel te verbeteren. Elk week krijg je een mail met het laatste nieuws en een instructiefilmpje om je goed voor te kunnen bereiden op de les. Je begint met de forehand, backhand en de achtermuur. Waarna je aan de slag gaat met o.a. de volleys, de service & return, lob, bandeja, chiquita en de hoeken verdedigen. Afhankelijk van jouw instapniveau, wordt je per les uitgedaagd door jouw trainer

 

Locaties en lesdagen
De lessen worden verzorgt van maandag t/m vrijdag op een van onze locatie (Victoria, Feijenoord, Terbregge en Vlaardingen indoor & outdoor). Tijdens het aanmelden vragen wij om jouw beschikbaarheid en voorkeurslocatie. Afhankelijk hiervan, gaat de Padel-Only academy jou proberen in te plannen op een bepaalde dag en locatie. Er worden lessen aangeboden overdag vanaf 09:00 uur en ‘s avonds tot 23:00 uur. In de schoolvakanties en op feestdagen worden er (tenzij anders aangegeven) geen lessen gegeven.

Meer informatie & inschrijven

Zie hieronder – je wordt doorverwezen naar een andere pagina.

Meer info & aanmelden

Vul het inschrijfformulier correct in om je aan te melden als geïnteresseerde voor het komende 10 weekse cursus.
Denk eraan: hoe groter jouw/jullie beschikbaarheid is, hoe groter de kans op een succesvolle plaatsing in het rooster.
Daarnaast kun je individueel inschrijven, echter hebben groepsaanmeldingen voorkeur in de planning. 
Je kunt je dus het beste als volledige groep aanmelden.

Kies hier een locatie: VICTORIA | FEIJENOORD | TERBREGGE | VLAARDINGEN INDOOR | VLAARDINGEN OUTDOOR

Inschrijven vanaf: geopend
Start van de volgende 10 weekse cursus: Elk kwartaal is er een startmoment