Competitie

Ben jij toe aan de volgende uitdaging? Competitie spelen biedt jou als padelspeler naast veel gezelligheid ook de kans om je verder te ontwikkelen. Je doet extra wedstrijdevaring op, speelt tegen nieuwe tegenstanders en komt in contact met nieuwe spelers.

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

onze competities

Wil je competitie spelen? Bepaal dan eerst aan welke competitie je mee wilt doen. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende club- en nationale competities.

Rotterdam Padel League

– 4 juni t/m 31 juli 2021-

Wil je flexibel en in je eigen tijd competitie spelen? Doe dan mee met de Rotterdam Padel League!
Tijdens deze competitie speel je wedstrijden op je eigen niveau en in je eigen tijd. Je kan jouw poulewedstrijden samen met je tegenstanders inplannen. Dit is een leuke en nieuwe manier om wedstrijden te spelen tegen andere padel spelers. Een team bestaat uit 2 spelers en kunnen zowel vrouwen als mannen zijn, er wordt gender neutraal gespeeld.

clubladder

– heden t/m 10 okt 2021 –

Begin met het spelen van wedstrijden op jouw club. De online padelladder van Padelclub Rotterdam is een leuke en snelle manier om nieuwe padelmaatjes op onze club te ontmoeten. Meld je aan en binnen 2 weken speel je met iemand van jouw niveau. Sla gerust een ronde over indien geblesseerd of druk.

Landelijke KNLTB competitie

– 17 sept t/m 31 okt –

De KNLTB Padel competitie 2021 start midden september en loopt tot en met eind oktober. De competitie telt zeven speeldagen, met uitzondering van de Topklasse en Hoofdklasse (5 speeldagen).
Je kunt meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is gender neutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. Klik hier voor alle speeldata.