Waterput events

Tijdens dit maandelijks terugkomend 2 uur durende evenement speel je meerdere korte wedstrijdjes van 15-20 minuten tegen spelers van jouw niveau. Na elk wedstrijdje schuift het winnende team een baan op richting de bovenkant van de waterput (winnaars baan) en het verliezende team geraakt dieper in de waterput. Gelukkig zijn er genoeg rondes om hoger in de waterput te eindigen, geef alles!!
 

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Waterput event

Ben jij sociaal en heb je passie voor het padel? Dan is de waterput echt iets voor jou! Je moet met jan en alleman kunnen spelen, want sportiviteit en plezier staat centraal. Meld je aan voor één van de niveau’s onderaan deze pagina! Tijdens dit maandelijks terugkomend 2 uur (1,5 voor jeugd) durende evenement speel je meerdere korte wedstrijdjes van 10-20 minuten tegen spelers van jouw niveau. Na elk wedstrijdje schuift het winnende team een baan op richting de bovenkant van de waterput (winnaars eiland) en het verliezende team geraakt dieper in de waterput. Gelukkig zijn er genoeg rondes om hoger in de waterput te eindigen, geef alles!!

De kosten

Waterput – Jeugd: €15,- p.p.
Waterput – 18+ : €25,- p.p

Praktische informatie

Elke 3e zaterdag van de maand organiseren we een waterput bij Indoor Padelclub Feijenoord in Rotterdam. Je kunt jezelf per datum apart en individueel aanmelden (je hoeft ze dus niet allemaal mee te doen).

13.30 tot 15.00 uur: JEUGD!: vanaf 11 jaar met ervaring
15.00 tot 17.00 uur: starters +: niveau: minimaal 1x padel gespeeld en op de hoogte van de spelregels. (KNLTB 9 of 8)
17.00 tot 19.00 uur: intermediate: niveau: al redelijke wat wedstrijdervaring of KNLTB, 7, 6 of 5
19.00 tot 21.00 uur: intermediate+ / advanced: niveau: fanatiek en veel wedstrijdervaring of KNLTB 5, 4 of 3