Waterput events

Tijdens dit maandelijks terugkomend 2 uur durende evenement speel je meerdere korte wedstrijdjes van 15-20 minuten tegen spelers van jouw niveau. Na elk wedstrijdje schuift het winnende team een baan op richting de bovenkant van de waterput (winnaars baan) en het verliezende team geraakt dieper in de waterput. Gelukkig zijn er genoeg rondes om hoger in de waterput te eindigen, geef alles!!
 

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Voor wie?

Dit fantastische event staat in de kinderschoenen en daarom gaan we de maanden januari, februari en maart gebruiken als een pilot. Dit wordt een fantastisch event en wij zij benieuwd naar jouw ervaring! Na de pilot willen we hier een maandelijks terugkomend event van maken het gehele jaar door!

Wanneer?

De aankomende events staan gepland op 12 februari en 12 maart 2022. De tijden per niveau zijn altijd als onderstaand:

14.00 tot 16.00 uur: starters +
C-categorie, 3e/4e klasse, geen starter meer, KNLTB 9, 8 of 7

16.00 tot 18.00 uur: intermediate
B-categorie, 2e klasse, gemiddeld niveau, KNLTB, 7, 6 of 5

19.00 tot 21.00 uur: advanced
A-categorie, hoofdklasse en 1e klasse, KNLTB 5, 4, 3 en 2

Indoor padel locatie: Padelclub Feijenoord, Rotterdam (5 banen)

De kosten

Reguliere prijs: €30,- p.p. In pilotseizoen voor: €25,- p.p. + gratis T-shirt cadeau 🎁

Na je aanmelding, wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. Om je aanmelding te bevestiging dien je een ticket te hebben gekocht.
Let op: Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per event. Mis het niet!

Waterput seizoen & ranking

Elke waterput is onderdeel van een seizoen gebonden aan een locatie. Iedereen krijgt bij aanmelding een persoonlijke waterput-ranking. Je krijgt aan het eind van elke waterput een x-aantal punten voor de baan waarop jij bent geëindigd. Eindig je hoog in de waterput, krijg jij uiteraard de meeste punten, eindig je laag in de waterput, dan krijg je de minste punten. Tijdens de laatste waterput van elk seizoen krijgen de winnaars een prijs en organiseren we een loterij.