Rotterdam Padel League

Leuk dat je interesse hebt in de Rotterdam Padel League!

Tijdens deze competitie speel je wedstrijden in poules op je eigen niveau en in je eigen tijd. Je kan jouw poulewedstrijden samen met je tegenstanders inplannen. Dit is een leuke en nieuwe manier om wedstrijden te spelen tegen andere padel spelers. Een team bestaat uit 2 spelers en kunnen zowel vrouwen als mannen zijn, er wordt genderneutraal gespeeld.

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

HOE WERKT HET?

Je schrijf je met een team bestaande uit twee spelers in voor deze competitie. De teams zijn gender neutraal, dus iedereen kan deelnemen aan deze competitie. Je wordt met je team in een poule van ca. vijf teams ingedeeld. De poules zijn ingedeeld op speelsterkte, dus je speelt altijd tegen spelers van je eigen niveau. In de periode van de competitie (4 juni t/m 31 juli) moeten alle poulewedstrijden gespeeld worden. Wanneer de poulewedstrijden gespeeld worden is geheel flexibel. Je moet de wedstrijden samen met je tegenstanders inplannen. Je kan dus elke week een wedstrijd spelen, maar je kan ook meerdere wedstrijden in een week spelen. Je kan de wedstrijden op beide locaties van Padelclub Rotterdam spelen (outdoor bij Victoria en indoor bij Feyenoord). Het is belangrijk dat alle wedstrijden gespeeld zijn aan het eind van de competitie.

Na je wedstrijd vult de winnaar de uitslag in. De winnaar van de wedstrijd wordt bepaald door de hoeveelheid gewonnen sets. De derde set is een super tiebreak (tiebreak tot de 10 punten). Als het gelijk is in sets worden de games geteld.

Voor het inplannen van de wedstrijden wordt de MatchApp van de KNLTB gebruikt. In deze app kan je contact opnemen met je tegenstanders en samen een tijd en datum inplannen voor jullie wedstrijd. Ook kan je hierin de uitslagen van de wedstrijden invoeren.

HOE GEEF IK MIJ OP?

  • Download de KNLTB Matchapp (iOS of Android)
  • Maak een account aan
  • Ga naar Flexcompetities
  • Zoek voor de competitie genaamd Padelclub Rotterdam
  • Klik op doe mee en zoek je partner

Let op! Beide spelers moeten de app hebben gedownload om als team in te kunnen schrijven voor de competitie.

Nog geen partner? Via DEZE LINK link kom je in een groepsapp waar andere spelers inzitten die ook een partner zoeken. Maak wel alvast een account aan!

SPEELDATA

De competitieronde loopt van 04 juni t/m 31 juli. Het is dus belangrijk dat je in deze periode alle poulewedstrijden gespeeld hebt.