Ontdek Padel!

Wil jij de padel spelregels leren kennen en de basis technieken ontdekken? Of wil jij vrienden, familie of collega’s een leuke sportief uitje organiseren? Ontdek Padel!

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Startersevents

Reserveer één of meerdere plaatsen

Wil jij de padel spelregels leren kennen en de basis technieken ontdekken? Dan ben je van harte welkom tijdens een van de starters events! Op meerdere zaterdagen organiseren wij i.s.m. Padel-Only Academy een 1,5 durend event met meerdere starters. Doe ook mee! 

Clinics

Een clinic is een ideale manier om met een grote groep kennis te maken met Padel! Onder leiding van een trainer krijg je binnen twee uur de in’s en out’s van padel bijgebracht! Het eerste uur leer je alle technieken en spelregels en het tweede uur kan er onder leiding van de trainer een toernooi gespeeld worden, om je skills gelijk in de praktijk te brengen. Rackets kunnen worden gehuurd op de club! Informeer naar beschikbaarheid van de banen door contact op te nemen via het contactformulier op de contact pagina. Gelieve een maand van te voren contact op te nemen ivm beschikbaarheid trainers.

Losse (proef)lessen

Komt de planning van het startersevent niet gelegen of wil jij liever privé of met een kleiner groepje (tot 4 personen) lessen? Kijk dan naar de beschikbaarheid van de losse lessen op een van onze locaties.

let op: voor het boeken van de losse lessen wordt je in een nieuwe tabblad doorverwezen naar de website van Padel Only.