Glow in the Dark

27 en 28 januari is het weer zo ver! Het tweede glow in the dark evenement op locatie Feijenoord. Samen met je padelpartner speel je een van deze twee avonden vanaf 18:00 tot 23:00 uur een move-up move-down toernooi. Met natuurlijk een extra ”touch”: glow in the dark!

 

Zoek op locatie

Reserveer online

speel padel

Hoe werkt het?

Vanaf 18:00 speel je een move-up move-down toernooi samen met je padel partner in glow in the dark. Doe zo veel mogelijk een witte of fluoriserende outfit aan en de rest krijg je van ons! Er zijn twee verschillende categorieën/groepen. De twee groepen wisselen elkaar af om de 20 minuten. Uiteindelijk speel je 6 keer 20 minuten en is het de bedoeling om op baan 1 te eindigen. Heb je een wedstrijd gewonnen? Dan schuif je een baan omhoog. Heb je een wedstrijd verloren? Dan schuif je een baan omlaag. De bel geeft elke 20 minuten een seintje en je onthoudt voor jezelf op welke baan je geëindigd bent.

Aanmelden

Schrijf je snel samen met je padel partner in via een van de linkjes hieronder. Je betaalt vervolgens  voor jezelf én voor je partner! Dus let op, je meld je automatisch aan voor je partner. Later krijg je een mail met daarin de vraag wie je partner is en het niveau dat jullie willen spelen. Meer informatie volgt een paar dagen van te voren.

Ga jij de uitdaging aan? Voor €25 euro per persoon doe jij mee! Dit wil je niet missen!

Meld je hier aan!